MA Center Leppävirta vihittiin käyttöön

Amman suomalaiset seuraajat ovat perustaneet maahamme pitkään odotetun ensimmäisen virallisen MA Centerin kauniiseen, vuonna 1860 rakennettuun Alapihan Kartanoon Leppävirralle. Kartanon sisätiloja on uusittu talkoovoimin ja muun muassa yläkertaan on rakennettu juhlasali.

Amman pitkäaikainen oppilas Swami Shubamritananda Puri vihki keskuksen käyttöön 28.1.2024. Avajaisjuhlallisuuksissa Shubamritananda jakoi puhujakorokkeen Leppävirran kunnanvaltuuston puheenjohtajan Anne Aholaisen, maailmankuulun oopperalaulajan Jorma Hynnisen ja hänen puolisonsa Johanna Tuomi-Hynnisen sekä Suomen MA Center Leppävirran edustajan Susanna Jarvisen kanssa.

Suomen MA keskuksen tuleva toiminta on vielä osin avoinna, mutta luvassa on ainakin joogaretriittejä, työpajoja ja henkistä hyvinvointia tukevia kursseja. MA Centerin osoite on Tuikkalantie 8, 79100 Leppävirta, ja sitä hallinoivan säätiön nimi on MA Center Finland. Lue lisää keskuksen Facebook-sivuilta ja katso keskuksen helmi-maaliskuun 2024 tapahtumakalenteri.

Lisätietoja

Susanna Järvinen
045 883 3470
info(a)ammacenter.fi