Amma Suomessa

Amma on yksi aikamme arvostetuimmista hyväntekijöistä. Hänet tunnetaan ympäri maailmaa rauhan ja pyyteettömän rakkauden lähettiläänä, joka osoittaa myötätuntoaan halaamalla. Amma inspiroi ihmisiä poikkeuksellisen laajalla ja monipuolisella hyväntekeväisyystyöllään. Elämänsä aikana Amma on halannut jo lähes 40 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Sanomallaan ja toiminnallaan Amma haluaa edistää luonnonsuojeluasuvaitsevaisuutta ja naisten asemaa. Amma ei kehota ketään vaihtamaan uskonnollisia näkemyksiään, vaan elämään syvemmin niiden arvojen mukaisesti. Amma rohkaisee meitä jokaista etsimään tapoja, joilla toimia päivittäin muiden hyväksi – vaikkapa vain hetken ajan.

Suomessa Amman toimintaa

This is some dummy copy. You’re not really supposed to read this dummy copy, it is just a placeholder for people who need some type to visualize what the actual copy might look like if it were real content.

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ

Otsikko näille

Inspiro is the perfect solution to create a beautiful website for your portfolio or your business. If you’re looking to create a captivating presence online, then you’ve found the right tool. The theme is easy to manage, with a drag-and-drop interface and fully customizable using the Theme Customizer.

HYVÄNTEKEVÄISYYS

LAHJOITA

TULE MUKAAN

IAM

Amman kehittämä IAM-meditaatiotekniikka (Integrated Amrita Meditation Technique®) auttaa meitä kohti tasapainoisempaa ja positiivisempaa elämää. Amma haluaa tarjota IAM-meditaatiotekniikan kaikille, jotka haluavat oppia sen, ja osallistujilta veloitetaan vain välttämättömät tila- ja järjestelykulut.

IAM tekniikka voi johdattaa meidät todelliseen päämääräämme, eli oivallukseen todellisesta Itsestämme. Meditaatio voi toimia apuvälineenä myös heille, jotka etsivät täyttymystä elämässään materiaalisella tasolla. Avaamalla kanavan sisäiseen luovuteen ja itseilmaisuun, tämä IAM auttaa meitä eteenpäin henkisellä polullamme.

Matruvani

Matruvani  on julkaisu, joka kertoo Ammasta sekä hänen toiminnastaan ja opetuksistaan. Se on perinteinen paperilehti joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa myös suomenkielisenä. Matruvania perustaessaan Amma ajatteli, että hänen oppilaansa olisivat onnellisia saadessaan postia ashramista.

Eurooppalainen Matruvani ilmestyy nykyisin neljä kertaa vuodessa ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi ja suomeksi. Lehden ytimen muodostavat Amman inspiroivat opetukset ja se sisältää lisäksi hänen seuraajiensa mielenkiintoisia kertomuksia, runoja ja henkisiä tarinoita. Jokaisessa numerossa kerrotaan myös kuulumisia Amman hyväntekeväisyysprojekteista sekä tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista niin Suomessa kuin maailmallakin.

green frieds

GreenFriends on Embracing the World -järjestön maailmaanlaajuinen ympäristöliike. Se toimii lisätäkseen ruohonjuuritasolla ympäristötietoisuutta sekä paikallista osallistumista toimiin ympäristön hyväksi eri puolilla maailmaa.

GreenFriendsin johtoajatuksen on, että luonto on ihmiskunnan ja kaikkien elävien olentojen äiti ja siten velvollisuutemme on pitää huolta hänestä. Green Friends on istuttanut yli miljoona puuta ympäri maailmaa vuodesta 2001 lähtien

MA CENTER LEPPÄVIRTA

Amman suomalaiset seuraajat ovat perustaneet Leppävirralle Suomen ensimmäisen virallisen MA Centerin! Se sijaitsee osoitteessa Tuikkalantie 8, 9100 Leppävirta.

UUTISET

Ajankohtaista Ammasta

Tähän ”slogan” lahjoittamisesta