Ilmoitushankinta

Ilmoitusmyynti on tältä vuodelta päättynyt!

Amman tilaisuudet ovat aina maksuttomia tilaisuuteen osallistujille. Vierailun kulut katetaan lahjoituksilla (ohjelmakuluihin) ja eri paikkakunnilla järjestelyillä jäsenten ja aktiivien toteuttamien keräysten ja eri tapahtumien tuotoilla. Lähes 10 000 kävijän tapahtuma on aina taloudellinen ponnistus yleishyödylliselle yhdistyksellemme. Yksittäisten ihmisten lahjoitukset ja keräykset sekä tapahtuman aikana jaettavan ohjelmalehden mainostuotot ovat siten tärkeitä.

Haluaisimmekin haastaa sinut löytämään yhden kiinnostuneen ilmoittajan ohjelman tukijaksi, esimerkiksi yrityksen tai järjestön. Tukija voi julkaista mainoksen ohjelmalehtisessä tai lahjoituksesta riippuen myös ohjelmassa esim. bannerina. Mainos eli ilmoitus lehtisessä tavoittaa valtakunnallisesti merkittävän määrän ihmisiä. Vaihtoehtoja löytyy rivi-ilmoituksesta aina koko sivun väri-ilmoitukseen. Pienellä summallakin pääsee siis mukaan ja voi antaa oman tervehdyksensä Ammalle. Ilmoitusten hinnat ovat edullisia ja tavoittavat ainutlaatuisen kohderyhmän.

Varaa ilmoitustilaa Amman 2017 Suomen vierailun ohjelmalehteen tällä verkkolomakkeella.

Etsimme parhaillaan ohjelmalehden ilmoitusten vastaanottajaa ja/tai ilmoitusmyynnin vastavaa. Tehtäviin opastetaan. Otathan pian yhteyttä Kirsi Saloon: 0400 525 005 tai prana.salo@null.gmail.com.