Amma Suomessa

Amma Suomessa

Äiti Amma vierailee Suomessa jälleen 30.-31.10. Vierailuajankohta on vahvistunut. Tämä on hänen kolmastoista vierailunsa. Edellisen kerran Amma vieraili maassamme vuonna 2013. Tarkemmat tiedot vierailusta ja ohjelmapaikan sijainnista julkaistaan tällä sivulla lähiaikoina.

Jos haluat tukea Amman Suomen vierailua lahjoituksin, pienikin tukesi saa kiitollisen vastaanoton. Tukesi voit ohjata tilille: Suomen Amma-keskus ry / varainhankinta FI32 1572 3000 3344 58. Viite: 1012. (Ethän kirjoita mitään viestikenttään).

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöntekijäksi tällä verkkolomakkeella.

Ohjelma

Amman Suomen vierailun ohjelmatiedot päivitetään myöhemmin.

Amman halaus (darshan)

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.”

Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina. Halaukseen päästäksesi tarvitset ohjelmapaikalla jaettavan halauslipukkeen.

Lisää tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Haluatko auttaa?

Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas!

Myös taloudellinen tukesi on sydämellisesti tervetullut. Tilaisuuden tuotto menee lyhentämättömänä Amman Embracing the World® -hyväntekeväisyyshankkeisiin, joten taloudellinen tukesi auttaa välittömästi sitä työtä, jolle Amman on omistanut elämänsä.

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöhön tällä verkkolomakkeella.