Amma Suomessa

Amma Suomessa

Pitkään odotettu Äiti Amman Suomen vierailu toteutui 5.-6.10.2013. Amma oli tavattavissa Energia Areenalla Vantaan Myyrmäessä, missä hän halasi taas tuhansia häntä tapaamaan tulleita ihmisiä maksuttomissa yleisötilaisuuksissa.

Vierailun päätteeksi Amma kiitti sydämellisesti kaikkia jotka olivat osallistuneet tilaisuuksiin ja tehneet ne vapaaehtoistyöllään mahdolliseksi.

Ohjelma

Lauantaina 5.10.2013 Amman aamuohjelma alkaa klo 10.00 ja iltaohjelma klo 19.30. Sunnuntain ohjelma alkaa aamulla klo 10.00 ja iltaohjelma klo 18.30. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Katso yksityiskohtainen ohjelma!

Amman yleisötilaisuuksien tapahtumapaikka on Vantaan Energia Areena osoitteessa Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa. Katso sijainti kartalla. Paikalle pääsee bussilla tai paikallisjunalla. Parkkitilaa löytyy yli tuhannelle henkilöautolle. Katso saapumisohjeet!

Tilaisuuksien aikana on mahdollista ruokailla kahvilassa, smoothie-baarissa tai snack-pisteessä.

Amman halaus (darshan)

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.”

Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina. Halaukseen päästäksesi tarvitset ohjelmapaikalla jaettavan halauslipukkeen.

Lisää tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Haluatko auttaa?

Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas!

Myös taloudellinen tukesi on sydämellisesti tervetullut. Tilaisuuden tuotto menee lyhentämättömänä Amman Embracing the World® -hyväntekeväisyyshankkeisiin, joten taloudellinen tukesi auttaa välittömästi sitä työtä, jolle Amman on omistanut elämänsä.

Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä sekä muista tavoista auttaa

Vapaaehtoistyölomake