Amma Suomessa

Amma Suomessa 2017

Amma vierailee Helsingissä taas parin vuoden tauon jälkeen 1-2.12.2017! Maksuttomien yleisötilaisuuksien paikka ilmoitetaan piakkoin. Jos haluat tukea Amman Suomen vierailua lahjoituksin, pienikin tukesi saa kiitollisen vastaanoton: Suomen Amma-keskus ry / varainhankinta FI32 1572 3000 3344 58. Viite: 1012.

Amman yleisötilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Voit ilmoittautua jo nyt vapaaehtoistyöntekijäksi verkkolomakkeella. Etsimme lisäksi vapaaehtoista info-tiimiimme, joka vastaa Amman vierailua koskeviin tiedusteluihin ennen vierailua. Talkoilla voit muutaman info-tiimissä viikon ajan tai vaikka pari päivää viikossa. Otathan yhteyttä Kirsi Saloon: 0400 525 005 tai prana.salo(a)gmail.com.

Amman tulevaa Suomen vierailua koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info(a)amma.fi. Vierailun infopuhelin vastaa numerossa 041  528 3588  tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-21 ja sunnuntaisin klo 10-21.

Ilmoitushankinta & tukesi vierailulle

Amman tilaisuudet ovat aina maksuttomia osallistujille, ja lähes 10 000 kävijän tapahtuma on taloudellinen ponnistus yhdistyksellemme. Vierailun kulut katetaan lahjoituksilla ja eri paikkakunnilla järjestettyjen tapahtumien tuotoilla.

Tilaisuuksien aikana jaettavan ohjelmalehden ilmoitusten tuotot ovat erityisen tärkeitä. Vaihtoehtoja löytyy rivi-ilmoituksesta aina koko sivun väri-ilmoitukseen. Jo pienellä summallakin pääsee mukaan. Lue lisää!

Amman halaus (darshan)

Kun BBC kysyi Ammalta, miksi hän halaa ihmisiä, Amma vastasi: “Se on sama kuin kysyisi joelta, miksi se virtaa? Se virtaa vain, koska joen luonto on virrata. Samoin on Amman luonto – ilmaista äidin rakkautta lapsiaan kohtaan.”

Tämä ainutlaatuinen rakkauden ilmaisu tunnetaan Amman darshanina. Halaukseen päästäksesi tarvitset ohjelmapaikalla jaettavan halauslipukkeen.

Lisää tietoa Amman halauksesta, lipukkeista sekä jonottamisesta

Haluatko auttaa?

Amman tilaisuudet järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan auttamaan sekä tilaisuuden aikana että sen valmisteluissa. Jo muutaman tunninkin työpanoksesi on arvokas!

Myös taloudellinen tukesi on sydämellisesti tervetullut. Tilaisuuden tuotto menee lyhentämättömänä Amman Embracing the World® -hyväntekeväisyyshankkeisiin, joten taloudellinen tukesi auttaa välittömästi sitä työtä, jolle Amman on omistanut elämänsä.

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöhön tällä verkkolomakkeella.